O le a le ie Microfiber?

Microfiber ie o PU mea pa'u synthetic
Microfiber o le faapuupuuga o le microfiber PU synthetic paʻu, o se ie e le o lalagaina ma le tolu-dimensional fausaga fesoʻotaʻiga e faia i le microfiber staple fiber e ala i carding ma needling, ona faʻagasolo lea e ala ile susu, faʻatofu resin PU, faʻaitiitia alkali, vali paʻu ma fa'auma ma isi fa'agasologa e iu ai ina fai le pa'u microfiber.

PU Microfiber, igoa atoa o le microfiber faʻamalosia PU paʻu, o se ituaiga paʻu faʻapitoa e faia i le maualuga o le polyurethane (PU) resin ma le ie microfiber. O loʻo i ai se fausaga e latalata i le paʻu, o loʻo i ai i le lona tolu o augatupulaga o paʻu paʻu, faʻatasi ai ma mea sili ona lelei, e pei o le ofuina o le teteʻe, teteʻe malulu, faʻafefe o le ea ma le matua tetee. I le faagasologa o le gaosiga o le microfiber paʻu, o mea vailaʻau e pei o fasi paʻu povi ma polyamide microfibers e masani ona faʻaopoopoina. O lenei mea e taʻutaʻua i le maketi mo lona dermal-pei foliga, ma ei ai uiga o le vaivai, puipuiga o le siosiomaga ma foliga matagofie.

Polyurethane (PU) o se ituaiga polymer compound, lea e faia e ala i le tali atu o le vaega isocyanate ma vaega hydroxyl. E faʻaaogaina lautele i le fanua o mea faʻaofuofu, mea faʻapipiʻi, oloa paʻu ma teuteuga o fale ona o lona tetee i le punou, vaivai, malosi malosi ma le ea. PU microfiber e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o lavalava ona o lona maualuga maualuga i le PVC, ma o lavalava na gaosia e iai le aʻafiaga o paʻu faʻataʻitaʻi.
O le gaosiga o le gaosiga o le microfiber paʻu e aofia ai le faia o le ie e le o lalagaina ma le tolu-dimensional fausaga fesoʻotaʻiga e ala i le selu ma le faʻaogaina ma isi faiga, ona faia lea e ala i le susu susu, faʻamafu resin PU, vali paʻu ma faʻamaeʻaina. O lenei mea o se mea lelei faʻatinoga, talafeagai mo le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga.

Pa'u Microfiber
Pa'u Miled

Taimi meli: Mati-29-2024